Patikaya Veteriner Kliniği

Patikaya Veteriner Kliniği
İstanbul'da 7/24 açık gece çalışan acil veteriner konseptinde hizmet vermekteyiz. Kuş Veteriner Hizmetleri başta olmak üzere tüm Veterinerlik Hizmetlerini sunmaktayız.
İletişim Adresleri
Adres:Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Cad. Başakşehir Evleri 1.Etap 2, No:1E İç Kapı No: 42 34494 Başakşehir, İstanbul
Telefon:0538 475 42 90Diğer Telefon:0212 803 45 02
E-posta:info@patikayaveteriner.com
Web Sitesi:www.patikayaveteriner.com
Harita Konumu
Firma Bilgileri
Firma Ünvanı:Patikaya Veteriner Kliniği
Firma Türü:Gerçek Kişi
Yetkili Adı:Mustafa Deniz
Firma Tanımı

Başakşehir’in Kayaşehir bölgesinde hizmete başladığımız Patikaya Veteriner Kliniği olarak size en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Kliniğimizde; Röntgen, Hemogram, Biyokimya , mikroskop , yoğun bakımlar, ısı ve nem ölçerler, otoskop, oftalmoskop, wood lambası, kuşlara özel yoğun bakım, kuşlara özel dna testi, kuşlara özel labaratuvar testleri hizmetleri sunulmaktadır.

Ürünler ve Hizmetler

KUŞLAR Geniş ve Detaylı Kuş Muayenesi Koruyucu Hekimlik Koruyucu Sağlık Hizmetleri Kuşlara Özel Genel Cerrahi Kuşlara Özel Pansiyon Kuşlara Özel Yoğun Bakım Kuşlarda İleri Teknolojik Röntgen ve Yorumlama Laboratuvar ve Test Hizmetleri Özel Beslenme Danışmanlığı Özel Üretim Danışmanlığı KEDİLER ve KÖPEKLER Acil Veteriner Kliniği Aşı Uygulamaları Ve Takibi Dijital Röntgen Genel Cerrahi Operasyonları Hospitalizasyon Hizmetleri Kan Tahlili Kısırlaştırma Ameliyatları Koruyucu Hekimlik Koruyucu Sağlık Hizmetleri Laboratuvar Testleri Özel Yoğun Bakım Pansiyon Pet Kuaför Hizmeti

Hizmet Bölgeleri
İstanbul
Çalışma Günleri ve Saatleri
7/24
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Benzer Firmalar
Yasal Uyarı / Bildiri
Iletisimadresleri.com dijital bir firma rehberidir. Bu sitedeki bilgiler; Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık firma kuruluş ve faaliyet bilgileri, firmanın kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler veya firmanın kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşturulmaktadır. Iletisimadresleri.com'un sitede yayınlanan firmalar ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Sitedeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir. Sitede yayınlanan firmaların iletişim ve genel bilgileri, hiçbir şekilde herhangi bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmî bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmî hiçbir geçerliliği yoktur. Bilgilerin güncelliği garanti edilmemekle birlikte, bilgilerin doğruluğunu, tamlığını ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.