Asgoldas Tekstil

ASGOLDAS TEKSTİL
Şal ve Eşarp İmalatı - Satışı
İletişim Adresleri
Adres:Minareliçavuş OSB Mah. Ihlamur Cad. No:16 16140 Nilüfer, Bursa
Telefon:0224 215 53 16Diğer Telefon:0533 956 81 72
Mobil Telefon:0533 593 20 30
Web Sitesi:www.asgoldastekstil.com
Harita Konumu
Firma Bilgileri
Firma Ünvanı:ASGOLDAS TEKSTİL SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.
Firma Türü:Limited Şirket
Yetkili Adı:Ömür YARICI
Firma Tanımı

1999 yılında Bursa’da eşarp ve şal alanında faaliyete başlayan firmamız, kaliteden ödün vermeyerek imal ettiği ürünleriyle piyasada yerini almış, ürettiği kaliteli ve ekonomik ürünlerle Türkiye’nin saygın firmaları arasında yerini almaya başlamıştır. 2006 yılında Asgoldas Tekstil San. Tic. Lmt. Şti. olarak yeniden yapılanma oluşturularak, Bursa Küçükbalıklı Sanayii’nde 2.500 m2’lik fabrikamızda daha büyük çapta üretime geçilmiş, Cumhuriyet caddesi Doruk Çarşı’sında ve İstanbul Sultanhamam’da toptan satış mağazalarımız açılmış, yurtiçi esnaflarımıza rut planlaması yapılarak tur ekiplerimiz tarafından ziyaret edilmeye başlanmıştır. Ayrıca Tahran’da İran geneline satış yapan toptan satış mağazamız bulunmakta olup,  yurtdışında da yapılanma çalışmalarına hız verilmiştir.

MİSYON

İplik büküm ve dokuma alanında en iyiyi en kaliteli bir şekilde üretmek.

Eşarp kullanımının bir kültürü temsil ettiği inancıyla, tesettür giyimi tercih eden veya etmeyen bütün bayanlara hitap etmek amacıyla eşarbın tarihsel kültüre ait olduğu benimsenmiştir.

Eşarp saçları örten bir aksesuar olmakla birlikte, bazen zarif bir bayanın boynunu süsleyen şık bir aksesuar, bazen bayanların çantasında bulundurduğu hobisi, bazen güzel bir kostümün şık bir tamamlayıcısı, bazen de giyimin modern bir parçasıdır.

VİZYON

Sürekli gelişen ve değişen teknolojiyi yakından takip ederek, müşteri odaklı, güvenilir, kaliteden ödün vermeden en ekonomik fiyatlarda, modanın trendlerini yakından takip ederek en şık eşarp ve şalları üreterek insanlığa hizmet etmek amacıyla, sektörde hak ettiği yerini alan bir şirket olmayı hedefliyoruz. Yenilikçilik, devamlılık ve daima daha iyisini üretmek ve en ekonomik fiyatlarda müşterilerimize sunmakta iddialıyız.

Ürünler ve Hizmetler
  • İPLİK BÜKÜM
  • DOKUMA
  • DİJİTAL BASKI
  • KALANDER BASKI
  • EŞARP VE ŞAL ÜRETİM VE PAZARLAMA
Çalışma Günleri ve Saatleri
Mesai Günleri: 08:00-18:00
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Benzer Firmalar
Yasal Uyarı / Bildiri
Iletisimadresleri.com dijital bir firma rehberidir. Bu sitedeki bilgiler; Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık firma kuruluş ve faaliyet bilgileri, firmanın kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler veya firmanın kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşturulmaktadır. Iletisimadresleri.com'un sitede yayınlanan firmalar ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Sitedeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir. Sitede yayınlanan firmaların iletişim ve genel bilgileri, hiçbir şekilde herhangi bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmî bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmî hiçbir geçerliliği yoktur. Bilgilerin güncelliği garanti edilmemekle birlikte, bilgilerin doğruluğunu, tamlığını ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.